Правила за ползване

Общи положения

Уеб сайтът www.кърти-чисти.com предлага услугите на "Кърти, Чисти и Извозва" . С ползването на уеб сайта потребителят се съгласява с общите условия за ползване. Ако някое от условията не Ви удовлетворява , моля напуснете уеб сайта.

Потребителят единствен носи отговорност за всички щети, настъпили в резултат на нарушаване на авторско право, търговска марка или други права на собственост, както и други вреди, настъпили в резултат на използването на уеб сайтa www.кърти-чисти.com .

 

Съдържание на сайта

Уебсайтът на "Кърти, Чисти и Извозва" предлага набор от услуги за къртене, чистене и извозване на своите клиенти. За по подробна информация, разгледай раздела от услуги кърти, чисти и извозва.

 

 Авторски права

Съдържанието на уеб сайта, всички текстове и изображения, начинът на подредба и структуриране на информацията са собственост на "Кърти, Чисти и Извозва" и са защитени от Закона за авторското право и сродните му права.

Позволено е използването на този сайт, запазване на части от него на личен компютър и разпечатване на съдържанието му за лични, нетърговски цели.

При информация, че материали, публикувани на сайт www.кърти-чисти.com , нарушават нечии права на интелектуална собственост, можете да се свържете с нас на посочените на заглавната ни страница начини, като разясните вашите възражения, за да предприемем необходимите мерки.

 

Точност и достоверност на информацията

Публикуваното на уеб сайта съдържание е с информативна и рекламна цел и е възможно да има допуснати грешки. Съгласно чл. 28, ал.2 от ЗТ за достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисите на "Кърти, Чисти и Извозва".

"Кърти, Чисти и Извозва" не гарантира, че уеб сайтът не съдържа грешки и че достъпът до нея е непрекъсваем. "Кърти, Чисти и Извозва" си запазва правото да редактира уеб сайта си и да прекратява достъпа до него по всяко време. "Кърти, Чисти и Извозва" се задължава да вземе всички разумни мерки с цел да публикува сигурна и качествена информация на сайта си, но грешки и пропуски, както и закъснения в обновяването на данните не могат да бъдат изключени. Коментари, мнения и публикации на посетители, клиенти или други лица извън "Кърти, Чисти и Извозва", принадлежат на автора си. "Кърти, Чисти и Извозва" не носи отговорност за тяхната истинност и коректност.

 

Забранена и непозволена употреба

Потребителят няма право да събира информация от уебсайта на "Кърти, Чисти и Извозва", ако същата ще се използва за неправомерни и неетични цели, нарушаващи законите на Република България, нарушаващи неприкосновеността на личността, както и за попълване на пощенски списъци, спам, неоторизиран достъп и ограничаване на достъпността на сайта за останалите потребители. Потребителят се съгласява, че няма да използва устройство или софтуер в опит да се намесва в правилното функциониране на този сайт.

 

Промяна на условията и правилата за ползване на сайта

"Кърти, Чисти и Извозва" си запазва правото да променя тези правила по всяко време без предварително известяване. Направените промени влизат в сила в момента на публикуването им в сайта. Ако не сте съгласни с Условията за използване, Вие можете да прекратите участието си като страна по тези правила, като престанете да използвате и достъпвате уеб сайта на "Кърти, Чисти и Извозва" и унищожите материалите, които сте „свалили“, принтирали или по какъвто и да е начин запазили от сайта.

 

Защита на лични данни

"Кърти, Чисти и Извозва" предоставя на своите клиенти възможност за контакт чрез използване на контактна форма. Данни предоставени в контактната форма се използва само за обратна връзка с потребителя и не се предоставят на трети лица.