За нас

Кърти, чисти и извозва професионалноНашата фирма е вече над десет години на пазара в сферата на професионалното къртене, чистене и извозване. Разполагаме с професионално обучен и квалифициран персонал. Нашите работници притежават всички необходими застраховки, защото са обучени за къртене на труднодостъпни места, екстремни условия и други специални ситуации.

Работим на всякакви обекти, от почистване на тавани и мазета, до събаряне на здрави бетонни стени и сгради. Дейността ни е свързана с ремонтните и след ремонтните дейности. Разполагаме с техника от професионални марки и собствен транспорт. Към всички наши клиенти ние се стремим да проявяваме възможно най-коректно отношение и да поддържаме добри връзки.

Съзнаваме напълно, че клиентът винаги има право и правим всичко възможно да удовлетворим неговите искания и желания. При нас ще откриете едни от най-ниските цени в бранша. Уверете се сами.

Наша гордост са стотиците доволни клиенти. Присъединете се към тях. Доверете ни се и скоро ще видите, че вашето решение е напълно оправдано и разумно, а ние ще се отблагодарим с професионално свършена работа.

Всяка една строителна дейност, извършвана от нас приключва с почистване и измиване на обекта.

Ние сме една от малкото компании, които се наемат да извършат демонтаж на остъкления и премахване на опасни железа от високите етажи на жилищните кооперации.

Ние работим без посредници.

Потърсете ни на телефон +359 885 705951 и ние ще извършим за вас услугата кърти, чисти и извозва!